Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons

Tegekkewinkel

 

Bij Tegekkewinkel.nl krijg je meer dan alleen een product: je wordt onderdeel van het verhaal van mensen met psychische problemen. Mensen die op dit moment geen betaalde baan en een grote afstand tot de maatschappij hebben.

Zij werken bij de Werk Leer Centra van Dimence in hun eigen tempo aan hun herstel. Dankzij het maken van mooie producten kunnen zij weer een stukje toevoegen aan het leven van anderen. Alle producten zijn uniek, ambachtelijk en handgemaakt.

Naam

De naam Tegekkewinkel is door een van de cliënten van de Werk Leer Centra bedacht. Het is een knipoog naar het stigma dat soms over mensen met psychische problemen heerst. Met onze webshop willen wij laten zien dat de makers en de producten niet gek zijn maar te gek

Ontstaan

Tegekkewinkel.nl is een initiatief van de Dimence Groep en is ontstaan vanuit de 'beweging van Overvloed': een beweging voor medewerkers, cliënten, naasten, vrijwilligers en externen die betrokken zijn bij een van de stichtingen van de Dimence Groep om te komen tot stichting overstijgende en verbindende initiatieven. 

Psychische problemen

1 op de 4 mensen krijgt in zijn of haar leven te maken met psychische problemen. Bij de Werk Leer Centra werken we samen met cliënten aan een beter leven voor hen en hun omgeving. Iedereen doet ertoe! 

Voor het verzenden van onze producten rekenen wij verzendkosten, afhankelijk van de grootte van het product.

naar boven